kattis.G

Alla inlägg den 21 mars 2014

Av Katarina - 21 mars 2014 14:03

Hej Hej!


Jag har inte mått så bra de senast dagarna, jag har svårt att sitta, gå och ligga. Guuu vad jag längtar till efter förlossningen, bara 50 dagar kvar :)


Här om dagen köpte vi en helgrillad kyckling och baguette som vi åt till middag. Jag älskar att äta det, inte så värst nyttigt med baguett men gott. Varje gång vi äter det får jag i uppdrag av min sambo att göra pasta med kyckling i currysås. Det är inte heller så nyttigt, men gott :p

Vi andvänder vitt spagetthi och rester av den grillade kycklingen. I såsen gör jag först redning med smör och vetemjöl sen har jag i mjölk och vispar runt ett bra tag. Jag försöker lägga i grönsaksbuljongen så snabbt som möjligt så den hinner lösas upp ordentligt. 

Nu kan man häva i lite kryddor, jag brukar ha salt, svartpeppar och massa curry. Glöm inte att röra i såsen hela tiden så det inte blir klumpar, de är svåra att bli av med. En annan viktig sak är att hela tiden smaka av såsen så den får en bra smak. När du tycker att smaken och tjockleken på såsen är bra så häv i kycklingen. Eftersom den redan har tillagats så behöver den bara värmas upp. 

Klart! 


 


Nismo och jag har också haft lite mys pys som tyvärr inte varade så länge eftersom han är väldigt känslig när han sover. Man måste sitta helt still om han ska ligga kvar och att säga åt en bäbis i magen att ligga still är inte det lättaste. He he he he


   


Idag har jag gjort ett finte armband som mamma har beställt. Jag blev riktigt nöjd med tanke på att det var första gången jag använde mig av den tekniken. När jag får jobb sen så ska jag göra fler för det var kul.


 


Resten av dagen ska jag försöka vara duktig och titta lite på lektioner som jag missat, jag har min sista tenta nästa vecka och det skulle vara skönt och få godkänt direkt. Jag har fått svar på Eltekniken och jag klarade den yay! Men det var knappt jag fick en poäng över G, så det var nära ögat. Hoppas jag klarar tentan vi har nästa vecka.


Ha det super denna blåsiga halvsoliga dag!

Kram 

Ovido - Quiz & Flashcards