kattis.G

Alla inlägg under februari 2013

Av Katarina - 12 februari 2013 18:48

Jag kom iväg på Boxpasset och det gick över förväntan  Gick jätte bra. Nu är jag riktigt sugen på morgondagens träning. Hoppas inte nattens sömn förstör den känslan nu. Resten av kvällen blir film äta duscha.

Av Katarina - 12 februari 2013 09:38

Inatt har jag inte sovit någe bra, jag vaknade kl 2 och kl 4 sen kl 6 ringde Jimis klocka det var då jag ville gå upp och ta mig till gymmet. Men jag var helt slut så jag pallade inte det, jag låg kvar i sängen. Men det skulle jag inte ha gjort. Det resulterade i att jag fick en mardröm. Den handlade om någon sorts vildsvinsfarm, jag var där med en jäklamassa människor. De som jobbade där ledde oss in i ett rum utan tak och med relativt höga väggar med balkar eller nått vertikalt över väggen. De som jobbade gick ut ur rummet och stängde dörrarna, vi som var kvarlämnade förstod inte så mycket. innom kort släppte de in massa vildsvin i rummet som började attakera alla människor och äta på dem, vi sprang runt i panik. Så kom jag o tänka på balkarna på väggen så jag började klättra, några följde efter mig upp sen satt vi och tittade på när vildsvinen åt upp de som var kvar därnere. Vi som överlevde hoppade ner från väggen på utsidan men det var inte alla som kom långt, de som jobbade där sköt två personer så jag sprang och sprang. Efter ett tag var alla detas köttätande djur lösa och sprang runt och åt alla även de som jobbade där. Jag klättrade upp på en vägg, då fick jag syn på en gigantisk bisonoxe som kom springandes mot mig. Han manglade väggen jag hoppade ner bakom bisonoxen och sprang till ett hus. Sen vaknade jag.

Varför får jag ingen lung och fridfull natt! morrr....


Vi får se om jag piggnar till så jag kan köra boxpasset ikväll i alla fall.

Av Katarina - 11 februari 2013 22:04

Jaha nu är det kväller o snart dags att sova. Jag tänkte bara skriva om hur det gick på ReShape idag. Det gick inte så jätte bra, inte riktigt min dag idag. Det var inte så roligt pass, så jag ska nog inte testa det igen. Efter passet fick jag huvudvärk o blev yr. Vet inte vart det kom ifrån. Får se om jag tar mig upp imorrn, då blir det gymmträning på morgonen o box på em. :-P

Natti natt!

Av Katarina - 11 februari 2013 12:34

Uch vilken jobbig morgon det var idag. Jag hade klockan på 6.00 för att komma till gymmet hyfsat tidigt, mina tankar gick fram och tillbacka om jag skulle orka gymma idag. Men eftersom jag redan var vaken så tog jag mig dit, det gick inte jätte bra på gymmet heller eftersom jag var så trött men jag blev lite svettig så nått måste jag tränat   

Jag körde lite med lösa vikter och det är jag ju inte så jätte kunnig på så jag gissade lite och så körde jag ju på löparbandet 2 km (1.7 km på hastighet 9, 200 m på 10 och 100 m på 11)


Nu har jag kollat lite på internet och gjort i ordning ett träningspass åt mig om det är bra det vet jag inte hehe   Jag tar gärna emot tips!

Mina mål är att orka 20 kg i vikter och 5 km på löpbandet/ute. Jag har 6 månader på mig att klara det!


I em ska jag testa ReShape får vi se om det är kul.

Jaha nu gick det inte att lägga upp min träningsplanering    Det är i Word, om det går så vet jag inte hur man gör. Men jaja det får vara.


Av Katarina - 9 februari 2013 23:56

Idag har jag varit hos farmor hela dagen. Hon fyllde år för några veckor sen så nu ville hon ha kalas. Hon vart jätte glad för presenten, hon fick ett dusch set. Jag tror det heter så iallafall. Jag hade min nya kläning idagtänkte ev lägga upp en bild på den.
Efter kalaset kollade jag och jimi på en film som heter Dansar med vargar. Nismo var riktigt söt så jag tog lite kort på honom osså.

Av Katarina - 7 februari 2013 10:46

Idag kom jag till gymet en bra tid klockan var ca halv 8. Jag styrketränade inte lika mycket som jag brukar pga att jag ska köra med lösa vikter istället, jag tror det blir roligare. Konditionen gick väldigt bra faktiskt, jag har extremt dålig kondition men det ska jag fixa. Idag körde jag på löparbandet jag började med fart 9 när det var 300 meter kvar ökade jag till 10 och när det bara var 100 meter kvar så ökade jag till 11. Jag joggade bara 2 km men jag får öka lite i taget. Jag tänker inte gå på Box passet ikväll för jag tycker att det går försent, det blir sent med kvällsmaten så jag tänkte testa något annat pass på torsdagar som går tidigare. Men troligtvis inte idag jag är så mör i kroppen från igår och förmiddags.


Jag tycker om att göra egna smycken, det var ett tag sen jag gorde några för det kostar ju en massa. Men jag tänkte lägga upp det jag gjorde senast. Hoppas jag kan börja med det igen snart, det neativa är ju att jag får så många smycken här hemma. Jag får ge bort några om det blir förmycket.   


 

Av Katarina - 6 februari 2013 13:51

Nu har jag precis kommit hem ifrån gymet där jag körde ett hårt Boxpass. Vi var ojämna par idag så jag fick köra lite extra eftersom jag inte hade någon att hålla mitsar åt. Resten av dagen ska jag plugga och äta och sen när Jimi kommer hem från jobbet tänkte jag klippa honom. Jag är liite rädd för att göra det eftersom det inte blev bra förra gången men det får gå bra denna gång. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på det blir väl kanske nån hushållssysla så jag slipper sitta och stirra in i väggen ;) he he! Imorrn tänkte jag köra stenhård träning, jag ska vara i gymet innan 8 tänkte jag och köra styrka och kondition, sen så är det ju Boxpass på kvällen som jag naturligtvis kommer gå på :P Så på fredag kommer jag nog vara lite mör i kroppen. :)

Av Katarina - 4 februari 2013 21:13

Idag har det varit skola hela dagen men jag har ju turen att jag kan sitta hemma på lektionen om jag vill. ;-) det är gött när det är dåligt väder eller om man känner sig dålig. Imorrn blir det bara en lektion sen eget plugg, på kvällen blir det box. :-P det blir jätte bra!

Ovido - Quiz & Flashcards