kattis.G

Alla inlägg den 29 januari 2013

Av Katarina - 29 januari 2013 19:42

Hejsan hoppsan!

Nu är pass 2 för idag avklarat det var jätte kul, jag rekomenderar starkt att testa Box.

Jag saknar boxningen mycket så jag är glad över att gymen har det. Jag känner redan resultat av träningen, men det är lite jobbigt att jag har problem med uppsväld mage. Jag är ju laktoskänslig men jag äter ju bara laktosfritt, så jag hoppsa det löser sig snart. Jag ska skaffa en till tatuering, det blir min 4:e och det blir half-sleeve. Om bara min sambo kunde bli frisk så vi kan åka o boka tid. Jag vill inte köra bil på vintern om jag inte absolut måste (lite löjlig). Jag ska till Rainbow tattoo dom är bra har jag hört av många, vi skulle åkt i måndags men då var hon så klart inte där och så blev Jimi sjuk på tisdagen. men men jag kommer nog komma iväg så småning om :)

Hoppas bara Jimi är frisk till lördag för vi brukar köra badminton på lördagar, det är jätte kul. :D

Jaha nu blir det kvällsmat och film sen sovdax.


Ha det gött!!

:)

Av Katarina - 29 januari 2013 10:03

Nu har jag precis kommit hem från mitt första träningspass på Actic för idag, det gick bra men styrketräningen tog längre tid än jag trode så jag han inte riktigt köra den konditionen jag hade tänkt. Jag körde överkropp nu och ska köra ett Box pass i em.. Det ska bli riktigt kul hoppas bara det går bättre än förra gången :P

Den tyngsta vikten jag tog idag var 30 kg låter väldigt mycket så jag vet inte hur bra det stämmer igentligen. Jag kör ju maskiner. Funderar på om jag ska köra lösa vikter istället men jag vet inte riktigt, funderar osså på att ta hjälp av en PT då får man nog bättre resultat. Men jag är ju student nu så jag känner inte att jag har råd.


Jag och min sambo har varit förlovade i snart 4 månader :) så jag tänkte lägga upp en bild på våra fina ringar <3


 

Ovido - Quiz & Flashcards